WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Proost Lier  9 - 5

DATUM 06-04-2007  21:30

DOELPUNTEN 01 min 1 - 0 Govers Raf, 02 min 1 - 1 Verlinden Bert, 04 min 1 - 2 Verlinden Bert , 11 min 1 - 3 Verlinden Bert , 14 min 2 - 3 Govers Raf, 16 min 2 - 4 Moumouh Karim , 17 min 3 - 4 Van Bavel Jaap (10 metertrap) , 19 min 4 - 4 Houri Ali , 22 min 5 - 4 Van Bavel Jaap , 24 min 5 - 5 Verlinden Bert , 25 min 6 - 5 El Morabet Mo, 32 min 7 - 5 Houri Ali, 31 min 8 - 5 El Morabet Mo , 34 min 9 - 5 Van Bavel Jaap

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle: Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Jaap Van Bavel, Stephane Van Litsenborg, Gregory Vermeulen, 't Syen Phillip, Seuntjens Bjorn, Tom Gijsbrechts (doelman)

Verslag:

Malle zet beslissende stap richting titel

In een al weken op voorhand uitverkochte sporthal Berckhoven zette Krijnen Keukens Malle vrijdagavond een beslissende stap richting titel door eerste achtervolger Proost Lier met 9-5 cijfers te verslaan en alzo met 10 punten voorsprong aan de laatste vier wedstrijden te beginnen.

Malle dat moest aantreden zonder het geblesseerde trio Bart Michiels, Richard Smaal en Bryan Perreira wou revanche nemen voor de nederlaag uit de heenmatch en startte de wedstrijd furieus, want reeds binnen de eerste minuut was het raak. Een één-tweetje Govers – Naalden resulteerde in een verschroeiend schot uit het linkerbeen van Raf Govers en de 1-0 stond op het bord. Lang kon Malle echter niet van deze voorsprong genieten want na 10 minuten stond een 1-3 tussenstand te blinken via een hattrick van ex-Malle speler Bert Verlinden die vaak na combinatie met Jacobs de bal 3 maal in het mandje deponeerde. Bij een vrije trap in het voordeel van Malle werd Raf Govers van de bank gehaald en zijn zware linker deed de rest , 2-3 en de match was terug open. Echter niet voor lang, want bezoeker Karim Moumouh kon makkelijk aan de tweede paal de 2-4 voorsprong voor Lier binnen tikken. Gelukkig voor de thuisploeg kon zij toch nog met een 4-4 tussenstand gaan rusten dankzij ten eerste een licht toegekende 10-meter door Jaap Van Bavel en ten tweede een inlegger van Ali Houri na voorbereidend werk van El Morabet waarbij de scheidsrechters voor handsbal hadden mogen (moeten?) fluiten.

De tweede helft begon zoals de eerste met een vroege voorsprong voor Malle via Jaap van Bavel die echter even snel werd tenietgedaan door die duivelse Verlinden, maar nadat kort hierop Mo Elmorabet voor een 6-5 en Ali Houri voor een 7-5 voorsprong zorgde begonnen de eerste “waves” door de sporthal te gaan en lieten de bezoekers uit Lier zich iets te gemakkelijk naar het einde van de wedstrijd slepen. De zege van Malle werd nog uitgebreid via doelpunten van Mo El Morabet en Jaap Van Bavel tot het uiteindelijke 9-5 resultaat.

Een dikverdiende overwinning voor Malle dat de eerste helft een heleboel kansen zag gekeerd worden door de paal (3 keer) of door een beresterke ex-goalie Norbert Laenens en dat vooral in de tweede helft de betere ploeg was van Proost Lier en alzo zich deze week mag voorbereiden op de altijd zeer moeilijke verplaatsing naar Houthalen waar bij winst de champagneflessen mogen boven gehaald worden. Hopelijk zijn dan ook onze supporters weeral op post. Spelers en trainers, veel succes.